Slike za zid

Slike za zid prijatnog izgleda i sadržaja su osnovni detalj u dekoraciji prostora.

One izazivaju osmeh i emituju pozitivne vibracije. Zato je potrebno da ovakve slike držite na vidnom mestu u dnevnoj sobi, trpezariji, a pogotovo u dečijim sobama.

 

Za postavku slika na zid ne postoje pravila, sve je isključivo vaša želja.

Dnevna soba je mesto okupljanja ukućana, razgovora, zabave i druženja. Fokusirajte se na slike sa pozitivnim vibracijama. Jedan deo zida možete odvojiti za porodične fotografije. Bilo bi idealno da budu na vidljivom mestu kako bi vas stalno podsećalo na divne porodične trenutke.

slike za zid slike za zid slike za zid slike za zid

Kada je u pitanju spavaća soba, koja služi za odmor, razmenu ljubavi i nežnosti, savetujemo vam da odaberete ljubavne motive i lepe vibracije. Izbegavajte razdražljive motive, one tokom noći emituju takvu energiju. Verske, ikone i porodične slike takođe ne preporučujemo. Nemojte mešati ljubavnu i seksualnu energiju sa religiom, porodicom.

slike za zid slike za zid

Za dečiju sobu odaberite pozitivne i prijatne likove iz crtanih filmova i bajki koje vaša deca najviše vole. Postavljajte slike zajedno sa decom, razvijajte im maštu i smisao za lepo i dekoraciju. Obavezno im dopustite da jedan deo zida sami ukrase, ipak je to njihova soba i time ste im dali mogućnost razvijanja kreacije ali i ekspresije njihovih skrivenih misli.

slike za zid slike za zid slike za zid

Ukoliko želite da ukrasite vaše prostorije, mi vam možemo pomoći.

office@stakleneslike.rs
+381643119747