Uredjenje enterijera možemo slobodno reći da je jedna od najslađih muka koja može da vas snađe.

Kada imate prazan prostor koji bi trebalo da ispunite stvarima i bojama po vašoj želji, a uz to da dobije izgled kakav želite, nije ni malo jednostavno.

Lepa stvar u uređivanju enterijera jeste ta što možete da se prepustite mašti i budete neograničeno kreativni.

Staklo je sve više zastupljeno u enterijeru zbog svojih karakteristika i prednosti koje ima. Efekat visokog sjaja svakoga ostavlja bez daha, veoma je jednostavno za održavanje i zbog svoje čvrstoće primenjuje se u svakom segmentu gde to je moguće.

Slike na staklu su novi proizvod koji je popularan širom Evrope i sveta i koji uzima sve veću ulogu u uređenju entarijera.

Štampa se radi direktno na kaljenom staklu, koje je i do 5x otpornije od običnog stakla, otporno je na vlagu i visoke temperature. Praktično je neuništivo i traje večno. Uz vašu kreativnost i maštu prostorije mogu dobiti potpuno novi izgled, po potrebi modern ili starinski izgled, sa propuštanjem pozadinskog svetla…

Ukoliko nemate ideju šta biste uradili, uslikajte vašu sobu, restoran ili kafić, a naš dizajner vam može dati preporuku kao i izgled kako bi to izgledalo u stvarnosti.

Posedujemo veliku bazu različitih motiva slika visoke rezolucije. Naravno, ukoliko želite da uradite neku vašu sliku ili više slika, stojimo vam na raspolaganju, potpuno besplatno, za svaku vrstu obrade ukoliko je to potrebno. Uz svaku kupljenu sliku dobijate gratis dostavu na teritoriji Beograda, kao i nosače za sliku.

Budite kreativni, a na nama je sve ostalo.