Staklo za stolove

Ukoliko imate skup komad nameštaja i želite da ga zaštitite od svakodnevne upotrebe ili jednostavno želite da promenite nešto u vašem životnom, poslovnom prostoru, a pritom da izgleda skupo i nesvakidašnje, mi Vam nudimo alternative kako da to ostvarite. Možemo da vam proizvedemo staklo za stolove u  toliko različitih veličina, oblika i dizajna i da garantujemo da će se uklopiti i izgledati savršeno.

Kaljeno staklo može da bude svestrano i da pritom ostvaruje svoju najbolju funkciju, a to je zaštita. Zaštita od prosipanja, grebanja, bilo kakvih oštećenja. Ukoliko se odlučite za kaljeno staklo, ne morate da brinete kada stavljate vrelo posudje na sto, neće vam više biti potreban podmetač. Potpuno je bezbedno i 5x otpornije od običnog stakla. Lako se održava, otporno je na vlagu i visoke temperature. Kaljeno staklo je jeftinija varijanta u odnosu na oštećenja koja mogu da se dogode ukoliko vaš sto ostane nezaštićen , ne morate da kupujete nov nameštaj, mi vam omogućavamo da uživate u lepoti drveta.

Staklo za stolove

Ovo staklo daje kristalno jasan izgled, naročito kada se gleda od ivice, debljina je 6mm, a postavlja se uz pomoć gumica koje fiksiraju staklo za površinu stola i onemogućavaju pomeranje stakla.

Još jedna prednost stakla za stolove je, mogućnost da izaberete dizajn na staklu, npr. staklo u odredjenoj boji, razni motivi i da na taj način naglasite vaš dekor. Mogućnosti su neograničene, uz odabir dimenzija, oblika i izbora fotografija za štampu.

Otkrijte naš potencijal, pozovite nas i bićete zapanjeni šta sve nudimo! Pogledajte neke primere kako može izgledati vaš sto.

Staklo za stolove
Staklo za stolove
Staklo za stolove