Staklo za stolove

Ukoliko imate skup komad nameštaja i želite da ga zaštitite od svakodnevne upotrebe ili jednostavno želite da promenite nešto u vašem životnom, poslovnom prostoru, a pritom da izgleda skupo i nesvakidašnje, mi Vam nudimo alternative kako da to ostvarite. Možemo da vam proizvedemo staklo za stolove u toliko različitih veličina, oblika i dizajna i da garantujemo da će se uklopiti i izgledati savršeno.

O proizvodu

Staklo za stolove daje kristalno jasan izgled, naročito kada se gleda od ivice, a postavlja se uz pomoć gumica koje fiksiraju staklo za površinu stola i onemogućavaju pomeranje stakla.

Još jedna prednost stakla za stolove je, mogućnost da izaberete dizajn na staklu, npr. staklo u odredjenoj boji, razni motivi i da na taj način naglasite vaš dekor. Mogućnosti su neograničene, uz odabir dimenzija, oblika i izbora fotografija za štampu.

Materijal i štampa

Staklo za stolove izrađujemo od kaljenog stakla debljine 6 mm, 7 mm, 8mm, 10 mm.

Kaljeno staklo je 4-5 puta otpornije na udarac od običnog (Flot) stakla, minimalno dozvoljeni pritisak je 120 N/mm² dok je pritisak kod lomljenja 165N/mm². Obično staklo puca pri pritisku od 40N/mm². Pored toga otporno je i na izuzetno visoke temperature (220°c).

Ukoliko dođe do pocanja, kaljeno staklo ne puca kao obično staklo, već se polomi u gomilu malih okruglih delova čime je izbegnuta mogućnost povreda.

Digitalna štampa je, za razliku od folije, otporna na toplotu, trajna je i ne postoji mogucnost oštećenja prilikom čišćenja jer se štampa vrši sa zadnje strane na 220dpi.

Dimenzije i garancija

U izboru dimenzija nema ograničenja. Staklo za stolove izrađujemo u dimenzijama po vašoj želji.

Minimalne dimenzije koje možemo da proizvedemo su 40x60cm ili 50x50cm, dok su maksimalne 200x200cm.

Garancija je 2 godine. Fizička oštećenja ne podležu garanciji.